Slider

Den Hoorn

Kerkstraat 5, 1797 AD  Den Hoorn

Markant in de vrije ruimte staat het Hoornder kerkje stevig op een keileembult, waaromheen het eiland Texel in de loop van de eeuwen zich gevormd heeft.

 

Kerkdiensten: Vanaf 1 januari (tot aan Pasen) houdt de Protestantse Gemeente hier driewekelijks kerk
(in afwisseling met haar kerkdiensten in De Waal en De Koog). Deze diensten beginnen om 10.00 uur. Na Pasen zijn er dubbeldiensten (Den Hoorn 11.00 uur, De Koog 9.30 uur) in afwisseling met een dienst in De Waal (10.00 uur).

Tijdens de zomer (vanaf 1 juli t/m/ oktober) is er wekelijks dienst, die begint om 10.00 uur. Vanaf 1 november geldt het winterrooster met om de drie weken kerk (in afwisseling met De Waal en De Koog)

Bezichtiging: Vanaf eind mei tot en met eind augustus staat de kerk elke donderdagmiddag open voor bezichtiging van 14.00-16.00 uur. (voor exacte data zie kerkkastje aan de weg bij de kerk). Er zijn gidsen en er is schriftelijke informatie aanwezig. Voor groepsrondleiding en verdere inlichtingen kunt u terecht bij onze kosters.

- Op verhaal komen - een moment van stilte met muziek en een verhaal muziek een verhaal. In juli en augustus op donderdag van 16.30-17.30 uur na de rondleiding in de kerk (exacte data staan vermeld in kastje aan de weg bij de kerk).

Kosters: Dhr. C. Peters, Den Hoorn, tel. 0222-316361.

Meer informatie